Palveluhinnasto

Voit ostaa palveluitamme tunneittain tai tehdä jatkuvan siivouspalvelusopimuksen.

Verovähennys∗

Kotitalousvähennys on 40% maksetuista arvonlisäverollisista palveluista. Vähennys on henkilökohtainen, kumpikin puoliso voi hyödyntää edun. Vuonna 2023 vähennyksen suuruus on 2250€ / henkilö, omavastuun ollessa 100€. Sopimusasiakkaillemme toimitamme yhteenvedon edellisen vuoden töistä automaattisesti seuraavan vuoden maaliskuussa.

h

Laskutus∗

Kertasiivoukset laskutetaan kolmen päivän kuluessa työn päättymisestä. Maksuehto 7 pv netto. Viivästyskorko 8%. Huomautusmaksu 5,00€. Hintoihin lisätään Alv 24%. Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

}

Peruutukset∗

Kertasiivousten, kuten muutto – tai remonttisiivous, osalta peruutukset tulee tehdä vähintään 48 tuntia, sopimusasiakkaiden osalta 24 tuntia, ennen sovittua työnaloitus aikaa, tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% sovitun työn hinnasta.

Erikseen tilattavia palveluita

 

Joskus perussiivous ei riitä, vaan haluat ehkä että sauna, uuni tai jääkaappi pestään. Voit tilata palvelun erikseen ja se voidaan liittää seuraavaan siivouskertaasi.

fridge

Jääkaapin siivous

kesto + 30min

oven

Uunin siivous

kesto + 30min

sauna

Saunan siivous

Kesto + 60min

ironing

Silitys

kesto + 30min (arviolta 6-8 paitaa)

garbage

Roskakaapin siivous

Kesto + 15min

Palvelu ei sisällä?

Sekaannusten välttämiseksi seuraavat tehtävät eivät kuulu peruspalveluumme ja eivät sen vuoksi ole lainkaan tilattavissa netin kautta.

  • Seinien pyyhkiminen/puhdistus ja taulujen pölyjen pyyhkiminen.
  • Katon ja muiden ilman apuvälineitä ulottumattomissa olevien pintojen pyyhintä/puhdistus.
  • Äärimmäisen vaikeiden tahrojen poistaminen.
  • Hajulukkojen puhdistus.
  • Lattiakaivon puhdistus.
  • Ilmastointiventtiilien ja tuuletusaukkojen puhdistus.
  • Raskaiden huonekalujen ja kodinkoneiden siirtäminen.
  • Huonekalujen puhdistaminen.

Usein kysytyt kysymykset

Tehdäänkö siivouspalveluista kirjallinen sopimus?

——

Kerromme sinulle etukäteen sanallisesti, mitä kodissa tullaan tekemään, ja lisäksi saat yksityiskohtaisen siivoussopimuksen. Siihen kirjataan yhdessä sovitut asiat ja siivouksen sisältö.

Onko siivouksen arviointikäynti pakollinen?

——

Arviointikäynti ei ole pakollinen. Mikäli haluatte siivouksen nopealla aikataululla, voitte täyttää sivuillamme lomakkeen, ja lähetämme tarjouspyynnön suoraan sähköpostiinne. Tulemme arviointikäynnille vain asiakkaan toiveesta.

 

Mitä jos en ole tyytyväinen siivoukseen?

——

Ota meihin heti yhteyttä ja löydämme sinulle parhaat keinot korjata tilanne. Meillä on tyytyväisyystakuu, joten voit olla huoletta.

Pitääkö minun olla kotona siivouksen aikana?

——

Tämä on täysin valintasi. Jos et ole kotona, pidä vain huolta että siivoja pääsee sisään sovittuna aikana. Voit ilmoittaa järjestelyistä asiakkuuden hallintapaneelissa.

Kuinka monta siivooja saan?

——

Vain yksi siivooja tulee yhteen kohteeseen. Jos tilaat kestosiivouksen, pyrimme siihen että siivooja on aina sama tuttu.

Millaiset ovat peruutusehdot?

——

Peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi päivää ennen sovittua työtä. Peruuttamattomista ja liian myöhään peruutetuista siivouksista joudumme veloittamaan 50% arvioidusta työajasta.

 

Ovatko siivoojanne tarkastettu?

——

Todellakin. Siivoojat käyvät läpi perusteelliset haastattelut ja taustatarkistukset, sekä vaadimme aina myös suositukset. Kaikilla siivoojillamme on vankka kokemus kotisiivouksista.

Miten saan tarjouksen?

——

Helppoa, täytä vain yhteystietolomakkeeseen tiedot siivottavasta kohteesta sekä aikataulusta ja saat tarjouksen sähköpostiisi.

Kuuluuko tarjoukseen myös siivousvälineet?

——

Siivousvälineet ja -tarvikkeet eivät kuulu hintaan. Tämä takaa sen että siivooja käyttää juuri sinulle ja kodillesi sopivia välineitä. Näin varmistamme myös ettei välineiden mukana kulje bakteereja eri kohteiden välillä.

Jos kuitenkin toivot että tuomme siivousvälineet mukanamme, tarjoamme ne 20 euron kertamaksulla. Voit tilata nämä asiakkuuden hallintapaneelista. Sieltä löydät myös listan tarvikkeista jotka tulee löytyä siivottavasta kohteesta. Huomioi, että käytämme aina asiakkaan moppia sekä imuria, joten pidäthän huolta että ne ovat helposti saatavilla kun siivooja tulee paikalle.

Voinko saada siivouksen samalle päivälle?

——

Emme takaa siivousta samalla päivällä, mutta teemme parhaamme jotta se järjestyisi.

Mitähän se siivooja meidänkin kodista ajattelee?

——

Monia huolettaa päästää kotiin vieras ihminen – ikään kuin arvioimaan sen kuntoa. Huoli on kuitenkin turha. Siivoojamme eivät tule arvostelemaan kotia, vaan tekemään työtään. Kodin siistimiseen ja järjestelyyn ennen siivoojan tuloa ei olekaan mitään syytä.

Dust & Shinen kotisiivoojat toivovat, että kodin siivous todella jätetään meille. Päästä siis itsesi vähemmällä ja nauti rauhallisin mielin siivouksen näkyvistä tuloksista!

Mitä palveluita tarjoatte?

——

Tarjoamme laajan valikoiman eri siivouspalveluita jokaiseen tarpeeseen. Voitte tutustua eri palveluihin tarkemmin Palvelumme-sivulla.

 

Miten varmistatte asiakkaiden yksityisyyden?

——

Ylläpitosiivouksessa Dust & Shinen kotisiivoojat eivät koskaan avaa kodin kaappeja tai laatikoita. Suursiivouksen yhteydessä kaappien tyhjennys voi olla tarpeen, jolloin asiasta sovitaan erikseen. Voimme myös sopia, että tietyt tilat jätetään siivouksen ulkopuolelle. Lisäksi siivoojiamme sitoo vaitiolovelvollisuus.

Ota Yhteyttä

040 353 20 60

[email protected]

 

Avoinna

Ma  –  Pe — 8 – 17
lauantai — 10 – 14
Sunnuntai — Suljettu

Kotisiivous    Muuttosiivous    Ikkunapesu   Yritys    Yhteystiedot    Rekrytointi

Espoo   Kauniainen  Helsinki  Vantaa

Dust & Shine Siivouspalvelu
Tiistilänkuja 3, 02230 Espoo
Y-tunnus 2662882-4

Yleiset sopimusehdot | Tietosuojaseloste

icon no background white pink

You cannot copy content of this page