Palvelumme

Tarjoamme siivousta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla.

Avoinna

Ma  –  Pe — 8 – 17
lauantai — 10 – 14
    Sunnuntai — Suljettu

Z

Sinä tunnet oman kotisi parhaiten. Palvelumme laatu perustuu asiakkaan kuunteluun ja palvelun räätälöintiin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

U

Voit luottaa siihen, että teemme työmme vastuullisesti, noudattaen palvelusopimusta sekä Suomen lakeja ja asetuksia.

Olemme ylpeitä omasta työstämme ja se näkyy työn jäljessä. Haluamme siivota kotisi kuin se olisi omamme.

Kotisiivous

Kotisiivous on arjen luksusta, johon sinulla on täysi oikeus. Yksityiset kotitaloudet saavat kotisiivouksesta kotitalousvähennystä, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Dust & Shine -siivouspalvelu on tehokasta ja lämminhenkistä, sekä aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityä. Kotisiivoojillamme on omat vakiokohteensa, joten kotiisi saapuva siivooja on aina sama. Aloitamme asiakassuhteen tekemällä ilmaisen arviointikäynnin. Käynnillä arvioidaan tarkemmat siivoustarpeet ja toimenpiteet sekä palvelun hinta.

House Cleaning940x986 3

Ikkunanpesu

 

Tarjoamme ikkunanpesua Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla, sekä osin myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Ikkunanpesu on mahdollista tilata yhteistilauksena taloyhtiölle tai naapuruksille, jolloin hinta tulee edullisemmaksi. Pystymme pesemään myös korkealla olevat ikkunat, jos kohteesta löytyy A-tikkaat.

Ikkunanpesu sisältää:

  • Lasipintojen ja ikkunakarmien pesu.
  • Ikkunalaudan pyyhkiminen.
  • Ikkunalaudan tyhjennys tarvittaessa.
  • Verhojen poistamisesta sovitaan erikseen.
  • Säleverhojen pyyhkiminen pyydettäessä.
  • Parvekelasien pesu.

Ikkunanpesun hinnat löytyvät hinnastosta. Minimityöaika on 3h.

Muuttosiivous

Helpota muuttoasi – tilaa siivous Dust & Shine siivoukselta! Kun muutat, tee kaikki kerralla ja aloita uuden kodin järjestelyt. Unohda entisen kodin loppusiivous – tilaa siivoustyö meiltä ja käytä kotitalousvähennystä hyväksesi. Vähennys 2250 €/hlö/vuosi. Voit tilata myös uuden kodin siivouksen ennen muuttoa.

Muuttosiivous sisältää:

Lattiapintojen imurointi ja lattioiden pyyhintä tai pesu. Ovien, ovenpielien, kaappien, WC

ja kylpyhuoneen puhdistus. Saunan ja pesuhuoneen pesu. Keittiössä puhdistetaan liesi, uuni, astianpesukone ja jääkaappi. Myös keittiön tasot ja kaakelit puhdistetaan. Parvekkeen siivous.

Työ voidaan tehdä asiakkaan omilla siivousvälineillä ja -aineilla tai voimme tuoda kaiken mukanamme 20 euron välinemaksulla. Minimityöaika on 3h/kerta.

Juhlasiivous

 

 

Tarvitsetteko apua ennen juhlia tai niiden jälkeen? Autamme mielellämme siivouksessa, jotta voitte keskittyä muihin juhlajärjestelyihin rauhassa. Pyydä ilmainen hinta-arvio siivouksesta ja tilaa luotettava, ammattitaitoinen henkilö tai henkilökunta siivoamaan kotinne kertaluonteisesti.

Remontin loppusiivous

Olet saanut remontin valmiiksi onnistuneesti, mutta jäljelle on jäänyt valtava sotku? Eivätkö remonttirojun poisvienti ja remonttisiivous kuuluneetkaan sopimukseen? Siivouspalvelu Dust & Shine työskentelee myös remonttikohteissa. Palvelemme sekä yksityisiä remontoijia että remonttiliikkeitä pääkaupunkiseudulla. Remontin loppusiivoukseen voidaan sisällyttää roskien siivous ja poisvienti, pintojen imurointi ja pyyhintä sekä tarvittaessa ikkunoiden pesu. Remonttisiivous suunnitellaan aina kohteen mukaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kun remonttiyrityksesi ei ehdi hoitaa loppusiivousta tai olet yksityinen remontoija ja tarvitset nopeaa siivousapua, käänny puoleemme.

Kiinteistösiivous

 

 

Kiinteistön siivousohjelman tarkka sisältö suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja kohteen ominaispiirteet huomioiden. Lue, miten hoidamme uusien ja vanhojen kerrostalojen rappusiivoukset, kuten hiljattain rakennetun kerrostalon neljän porrashuoneiston rappusiivous ja vanhan kerrostalokiinteistön porrassiivous. Siivoamme kattavasti yritys- ja asuinkiinteistöjen yleiset tilat, kuten portaat, aulat, komerot, varastot, pesuhuoneet ja saunat.

 

Toimistosiivous

Puhdas toimisto tehostaa työskentelyä ja tekee toimistolla olosta miellyttävää. Säännöllinen toimistosiivous tuottaa suoria tuloksia: työntekijäsi ovat motivoituneempia ja tehokkaampia työssään. Pienet asiat vaikuttavat merkittävästi työhyvinvointiin: pölyt on pyyhitty, vapaat pinnat siistit, roskikset tyhjennetty ja ilma tuoksuu raikkaalta. Toimistosiivous voidaan suorittaa myös illalla tai viikonloppuisin, jolloin se ei häiritse työrauhaanne. Toimistosiivoojillamme on omat vakiokohteensa, joten toimistoonne saapuva siivooja on aina sama. Siivouspalvelu Dust & Shine hoitaa toimistosiivoukset vahvalla ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla.

Miksi valita juuri meidät?

Siivouspalvelu, jonka tilaat toistekin

Pidämme kotisi siistinä säännöllisesti haluaminasi ajankohtina. Siivous räätälöidään aina juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan!

Luotettava siivouspalvelu

Voit luottaa siihen, että teemme työmme vastuullisesti noudattaen kanssasi tehtyä palvelusopimusta sekä Suomen lakeja ja asetuksia.

Palvelemme asiakkaitamme aina yksilöllisesti

Kokeneet ammattilaisemme huolehtivat siitä kotisiivous tehdään juuri sovittuna aikana, sovitun mittaisena ja parhaalla laadulla.

Tyytyväinen henkilökunta on menestyksemme salaisuus

Tiimimme on aina valmis työhön ja projektien hallintaan ammattitaidolla ja kokemuksella, jonka jokainen asiakkaamme ansaitsee.

Usein kysytyt kysymykset

Tehdäänkö siivouspalveluista kirjallinen sopimus?

——

Kerromme sinulle etukäteen sanallisesti, mitä kodissa tullaan tekemään, ja lisäksi saat yksityiskohtaisen siivoussopimuksen. Siihen kirjataan yhdessä sovitut asiat ja siivouksen sisältö.

Onko siivouksen arviointikäynti pakollinen?

——

Arviointikäynti ei ole pakollinen. Mikäli haluatte siivouksen nopealla aikataululla, voitte täyttää sivuillamme lomakkeen, ja lähetämme tarjouspyynnön suoraan sähköpostiinne. Tulemme arviointikäynnille vain asiakkaan toiveesta.

 

Mitä jos en ole tyytyväinen siivoukseen?

——

Ota meihin heti yhteyttä ja löydämme sinulle parhaat keinot korjata tilanne. Meillä on tyytyväisyystakuu, joten voit olla huoletta.

Pitääkö minun olla kotona siivouksen aikana?

——

Tämä on täysin valintasi. Jos et ole kotona, pidä vain huolta että siivoja pääsee sisään sovittuna aikana. Voit ilmoittaa järjestelyistä asiakkuuden hallintapaneelissa.

Kuinka monta siivooja saan?

——

Vain yksi siivooja tulee yhteen kohteeseen. Jos tilaat kestosiivouksen, pyrimme siihen että siivooja on aina sama tuttu.

Millaiset ovat peruutusehdot?

——

Peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi päivää ennen sovittua työtä. Peruuttamattomista ja liian myöhään peruutetuista siivouksista joudumme veloittamaan 50% arvioidusta työajasta.

 

Ovatko siivoojanne tarkastettu?

——

Todellakin. Siivoojat käyvät läpi perusteelliset haastattelut ja taustatarkistukset, sekä vaadimme aina myös suositukset. Kaikilla siivoojillamme on vankka kokemus kotisiivouksista.

Miten saan tarjouksen?

——

Helppoa, täytä vain yhteystietolomakkeeseen tiedot siivottavasta kohteesta sekä aikataulusta ja saat tarjouksen sähköpostiisi.

Kuuluuko tarjoukseen myös siivousvälineet?

——

Siivousvälineet ja -tarvikkeet eivät kuulu hintaan. Tämä takaa sen että siivooja käyttää juuri sinulle ja kodillesi sopivia välineitä. Näin varmistamme myös ettei välineiden mukana kulje bakteereja eri kohteiden välillä.

Jos kuitenkin toivot että tuomme siivousvälineet mukanamme, tarjoamme ne 20 euron kertamaksulla. Voit tilata nämä asiakkuuden hallintapaneelista. Sieltä löydät myös listan tarvikkeista jotka tulee löytyä siivottavasta kohteesta. Huomioi, että käytämme aina asiakkaan moppia sekä imuria, joten pidäthän huolta että ne ovat helposti saatavilla kun siivooja tulee paikalle.

Voinko saada siivouksen samalle päivälle?

——

Emme takaa siivousta samalla päivällä, mutta teemme parhaamme jotta se järjestyisi.

Mitähän se siivooja meidänkin kodista ajattelee?

——

Monia huolettaa päästää kotiin vieras ihminen – ikään kuin arvioimaan sen kuntoa. Huoli on kuitenkin turha. Siivoojamme eivät tule arvostelemaan kotia, vaan tekemään työtään. Kodin siistimiseen ja järjestelyyn ennen siivoojan tuloa ei olekaan mitään syytä.

Dust & Shinen kotisiivoojat toivovat, että kodin siivous todella jätetään meille. Päästä siis itsesi vähemmällä ja nauti rauhallisin mielin siivouksen näkyvistä tuloksista!

Mitä palveluita tarjoatte?

——

Tarjoamme laajan valikoiman eri siivouspalveluita jokaiseen tarpeeseen. Voitte tutustua eri palveluihin tarkemmin Palvelumme-sivulla.

 

Miten varmistatte asiakkaiden yksityisyyden?

——

Ylläpitosiivouksessa Dust & Shinen kotisiivoojat eivät koskaan avaa kodin kaappeja tai laatikoita. Suursiivouksen yhteydessä kaappien tyhjennys voi olla tarpeen, jolloin asiasta sovitaan erikseen. Voimme myös sopia, että tietyt tilat jätetään siivouksen ulkopuolelle. Lisäksi siivoojiamme sitoo vaitiolovelvollisuus.

Ota Yhteyttä

040 353 20 60

[email protected]

 

Avoinna

Ma  –  Pe — 8 – 17
lauantai — 10 – 14
Sunnuntai — Suljettu

Kotisiivous    Muuttosiivous    Ikkunapesu   Yritys    Yhteystiedot    Rekrytointi

Espoo   Kauniainen  Helsinki  Vantaa

Dust & Shine Siivouspalvelu
Tiistilänkuja 3, 02230 Espoo
Y-tunnus 2662882-4

Yleiset sopimusehdot | Tietosuojaseloste

icon no background white pink

You cannot copy content of this page