Me Olemme

Dust & Shine

Tuotamme laadukkaita kotipalveluja.

Avoinna

Ma  –  Pe — 8 – 17
lauantai — 10 – 14
    Sunnuntai — Suljettu

Dust & Shine on kotisiivouksiin erikoistunut palveluyritys, jonka tarina alkoi vuonna 2015. Itse yrityksen perustaja, Maria, alkoi yli 15 vuotta sitten tarjota siivouspalveluita kotitalouksille helpottaakseen ihmisten arkea. Dust & Shinen periaatteisiin kuului tehdä työ laadukkaasti ja luotettavasti. Aloitimme muutamalla asiakkaalla ja siitä olemme kasvaneet yhdeksi Espoon suurimmista koti- ja toimistosiivousyrityksistä.

Suosiomme perustuu asiakastyytyväisyyteen. Ammattilaisista koostuvat siivoustiimimme työskentelevät ympäri Uudenmaan aluetta. Meiltä löytyy tekijät koti- sekä toimistotiloihin. Tarvitsetpa olohuoneen siistiksi juhlia varten tai viikkosiivouksen toimistotiloihin, kaikki onnistuu meiltä laadulla ja ammattitaidolla. Siivoojamme ovat vakuutettuja ja noudattavat tuoreimpia alan säädöksiä.
Voit siis todella jättää kaiken meidän huoleksemme.

 

Me hoidamme raskaat työt puolestasi!

Keskity omaan yritystoimintaasi ja jätä siivous ammattilaisille!

Yritysasiakkuudessa pyrimme laadukkaaseen, pitkäjänteiseen, jatkuvaan, joustavaan ja molempia osapuolia hyödyntävään kumppanuuteen. Sovimme yhteistyömme toimintatavoista aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaamme kanssa. Siitä mistä sovimme, pidämme kiinni. Varmistamme aina omat työntekijäresurssimme, jotta työmme tulee tehtyä asiakkaan kanssa sovitusti. Yrityksellämme on kattavat vastuuvakuutukset.

Saat kauttamme kaikki yritysten siivouspalvelut:

  • rakennussiivous
  • säännölliset toimitilasiivoukset
  • ikkunoiden pesu
  • remonttisiivous
  • toimistosiivous
  • muut kertasiivoukset

“Siivousta ylpeydellä”

 

N

Miksi valita Dust & Shine -siivouspalvelut?

N

Kotisiivoojamme ovat käyneet läpi tarkan valinta- ja perehdytysprosessin. Valitsemme siivoojamme huolella, käyden läpi taustat, suosittelijat ja niin kielitaidon kuin työluvat. Meiltä saat siivoojat, joihin voit luottaa ja joiden kanssa on helppo sopia käytännön asioista.

 

Tulee toimeen ihmisten kanssa.

Luotettavia ja vastuuntuntoisia.

Z

Vakuutettuja tekemään töitä.

quote

“Janeth oli tehnyt hyvää työtä parvekelasien, olohuoneen ikkunan ja ammeen kanssa. En olisi uskonut, että ammeen saa taas noin valkoiseksi! Olen erittäin tyytyväinen siihen, mitä näissä olosuhteissa oli saatu tehtyä. Olette todellakin osa ratkaisua! Ja iso apu asunnon siivouksessa.”

Janna. K

“Dust & Shinen siivoja käy meillä kuukausittain, ei mitään moitittavaa, työnjälki on kiitettävää, ihanaa tulla puhtaaseen kotiin rankan työpäivän jälkeen!”

 

Laura.S

“Olen käyttänyt Dust&Shinea nyt jo kolme vuotta ja olen aina ollut tyytyväinen heidän palveluihinsa. Siivouksen laatu on aina huippuluokkaa ja minulle on ollut tärkeää että he ovat aina joustavia tarpeideni mukaan, siivouksen ajankohdan ja päivämäärän muuttaminen ja peruminen onnistuu lyhyelläkin varoitusajalla. Henkilökunta on ystävällistä ja todella ammattitaitoista.”

Dea.H

“Luotettava, laadukas siivouspalvelu, joka vastaa muuttuviin tarpeisiimme ja toiveisiimme. Meille on tärkeää että saamme joka kerta saman tutun siivoojan kotiimme. Kiitos.”

Jalmiina.H

“Luotettava palvelu, ihanaa kun ei tarvitse murehtia siivouksesta.”

Irma.L

“Muuttosiivous hoidettaa taidolla ja asiantuntemuksella, yksi huolenaihe pois kaiken muuttostressin keskellä”

Jukka.F

“Hinta-laatusuhde kohdallaan. Tuttu, ystävällinen siivooja, joka käy viikottain on arkeni pelastaja. Siivouspalvelu, johon voi luottaa. Arastelin siivouspalvelun tilaamista, mutta en ole katunut kertaakaan.”

Rallu.P

Ota Yhteyttä

040 353 20 60

[email protected]

 

Avoinna

Ma  –  Pe — 8 – 17
lauantai — 10 – 14
Sunnuntai — Suljettu

Kotisiivous    Muuttosiivous    Ikkunapesu   Yritys    Yhteystiedot    Rekrytointi

Espoo   Kauniainen  Helsinki  Vantaa

Dust & Shine Siivouspalvelu
Tiistilänkuja 3, 02230 Espoo
Y-tunnus 2662882-4

Yleiset sopimusehdot | Tietosuojaseloste

icon no background white pink

You cannot copy content of this page