Ota Yhteyttä

Kysy rohkeasti tarvitsemistasi palveluista!

Usein kysytyt kysymykset

Tehdäänkö siivouspalveluista kirjallinen sopimus?

 

Kerromme sinulle etukäteen sanallisesti, mitä kodissa tullaan tekemään, ja lisäksi saat yksityiskohtaisen siivoussopimuksen. Siihen kirjataan yhdessä sovitut asiat ja siivouksen sisältö.

Miten saan tarjouksen?

———————–

Helppoa, täytä vain yhteystietolomakkeeseen tiedot siivottavasta kohteesta sekä aikataulusta ja saat tarjouksen sähköpostiisi.

Onko siivouksen arviointikäynti pakollinen?

———————–

Arviointikäynti ei ole pakollinen. Mikäli haluatte siivouksen nopealla aikataululla, voitte täyttää sivuillamme lomakkeen, ja lähetämme tarjouspyynnön suoraan sähköpostiinne. Tulemme arviointikäynnille vain asiakkaan toiveesta.

 

Kuuluuko tarjoukseen myös siivousvälineet?

———————–

Siivousvälineet ja -tarvikkeet eivät kuulu hintaan. Tämä takaa sen että siivooja käyttää juuri sinulle ja kodillesi sopivia välineitä. Näin varmistamme myös, ettei välineiden mukana kulje bakteereja eri kohteiden välillä.

Jos kuitenkin toivot että tuomme siivousvälineet mukanamme, tarjoamme ne 20 euron kertamaksulla. Voit tilata nämä asiakkuuden hallintapaneelista. Sieltä löydät myös listan tarvikkeista jotka tulee löytyä siivottavasta kohteesta. Huomioi, että käytämme aina asiakkaan moppia sekä imuria, joten pidäthän huolta että ne ovat helposti saatavilla kun siivooja tulee paikalle.

 

Mitä jos en ole tyytyväinen siivoukseen?

———————–

Ota meihin heti yhteyttä ja löydämme sinulle parhaat keinot korjata tilanne. Meillä on tyytyväisyystakuu, joten voit olla huoletta.

Voinko saada siivouksen samalle päivälle?

———————–

Emme takaa siivousta samalla päivällä, mutta teemme parhaamme jotta se järjestyisi.

Pitääkö minun olla kotona siivouksen aikana?

———————–

Tämä on täysin valintasi. Jos et ole kotona, pidä vain huolta että siivoja pääsee sisään sovittuna aikana. Voit ilmoittaa järjestelyistä asiakkuuden hallintapaneelissa.

Mitähän se siivooja meidänkin kodista ajattelee?

———————–

Monia huolettaa päästää kotiin vieras ihminen – ikään kuin arvioimaan sen kuntoa. Huoli on kuitenkin turha. Siivoojamme eivät tule arvostelemaan kotia, vaan tekemään työtään. Kodin siistimiseen ja järjestelyyn ennen siivoojan tuloa ei olekaan mitään syytä.

Dust & Shinen kotisiivoojat toivovat, että kodin siivous todella jätetään meille. Päästä siis itsesi vähemmällä ja nauti rauhallisin mielin siivouksen näkyvistä tuloksista!

Kuinka monta siivooja saan?

———————–

Vain yksi siivooja tulee yhteen kohteeseen. Jos tilaat kestosiivouksen, pyrimme siihen että siivooja on aina sama tuttu.

Mitä palveluita tarjoatte?

———————–

Tarjoamme laaja kattauksen kertasiivouksista muuttosiivouksiin ja viikkosiivouksiin. Voit tutustua eri palveluhin etusivullamme palvelut- valikosta. ” palvelumme”

Millaiset ovat peruutusehdot?

———————–

Peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi päivää ennen sovittua työtä. Peruuttamattomista ja liian myöhään peruutetuista siivouksista veloitamme 50% arvioidusta työajasta.

 

Miten varmistatte asiakkaiden yksityisyyden?

———————–

Ylläpitosiivouksessa Dust & Shinen kotisiivoojat eivät koskaan avaa kodin kaappeja tai laatikoita. Suursiivouksen yhteydessä kaappien tyhjennys voi olla tarpeen, jolloin asiasta sovitaan erikseen. Voimme myös sopia, että tietyt tilat jätetään siivouksen ulkopuolelle. Lisäksi siivoojiamme sitoo vaitiolovelvollisuus.

Ovatko siivoojanne tarkastettu?

———————–

Todellakin. Siivoojat käyvät läpi perusteelliset haastattelut ja taustatarkistukset, sekä vaadimme aina myös suositukset. Kaikilla siivoojillamme on vankka kokemus kotisiivouksista.

Jätä soittopyyntö

[email protected]

Ota Yhteyttä

040 353 20 60

Avoinna

Ma  –  Pe — 8 – 17
lauantai — 10 – 14
Sunnuntai — Suljettu

Voit Ottaa Meihin Yhteyttä Lomakkeella tai Puhelimitse

Tilaaminen on helppoa. Ota yhteyttä meihin verkkosivuilla, puhelimitse tai sähköpostilla. Kerro, millainen kohde on kyseessä: mikä on huoneiden määrä ja minkälainen on siivoustarpeesi.

Ota Yhteyttä

040 353 20 60

[email protected]

 

Avoinna

Ma  –  Pe — 8 – 17
lauantai — 10 – 14
Sunnuntai — Suljettu

Kotisiivous    Muuttosiivous    Ikkunapesu   Yritys    Yhteystiedot    Rekrytointi    Palvelumme

Espoo   Kauniainen  Helsinki  Vantaa

Dust & Shine Siivouspalvelu
Tiistilänkuja 3, 02230 Espoo
Y-tunnus 2662882-4

Yleiset sopimusehdot  |  Tietosuojaseloste

icon no background white pink

You cannot copy content of this page